Duketown Rebel Festival 2019

  19-10-2019  

Duketown Rebel Festival 2019 Michel Steenbekkers en Rob Willemse gaan eenmalig op de PUNK tour. Volgende week 26 oktober tijdens het  Duketown Rebel Festival 2019  zijn beide Cirrha Niva muzikanten onderdeel van The Smelly Cats & FRIENDS show! De Smelly Cat gitaren werden afgestoft en het drumstel weer in elkaar getimmerd, de zombies van de punkrock zijn sinds 2015 weer bij elkaar. En hoe!! Vetter dan mayonaise en ruiger dan de baard van Chuck Norris!!!Dit Keer met een speciale Duketown Rebel fest afscheids Misfits tribute set!  Willem Twee  

Lees meer

New video 'Just Another Legacy' - Live in Willem Twee Poppodium

  04-10-2019  

We hebben zojuist een gloednieuwe live video uitgebracht van ons 12 minuten durende nummer 'Just Another Legacy'. Het werd opgenomen tijdens onze show in Willem Twee Poppodium in 's-Hertogenbosch (NL). De meeste opnames zijn gemaakt met de 5 camera's van Marleo Video & Ramona Sahetapy. Andere beelden in deze video konden we gebruiken dankzij de Willem Twee Camera Crew, Niek Wolters en Johan Du Pon! Bedankt iedereen!

Lees meer

Nieuwe homepage!

  25-09-2019  

We hebben een totaal vernieuwde en frisse homepage in de lucht met een beveiligde webshop. Alles is natuurlijk responsive en schaalt het mee met ieder device. Als het goed is moet je hier alle info over de band kunnen vinden en alle belangrijke nieuwtjes komen naast de socials ook hier te staan.

Lees meer

10-jarig jubileum For Moments Never Done!

  18-09-2019  

Om de 10e verjaardag van ons 'For Moments Never Done' album in te vieren, is er vanaf september 2019 een zeer beperkte oplage van deze release beschikbaar op vinyl! Het album is nog nooit eerder op vinyl uitgebracht! Om het nog specialer te maken, is het gemaakt van 180 gram transparant groen en zwart gemengd vinyl! Het album komt met een bedrukte binnenhoes met songteksten en bedrukte labels. Dit is een zeer, zeer beperkte uitgave! Het album kan hier worden besteld!  

Lees meer

Cirrha Niva live

  18-09-2019  

1 September om vier uur 's middags spelen we in Willem Twee Poppodium te 's-Hertogenbosch (NL). We zullen een paar nieuwe nummers in de setlist gooien en een aantal mooie projecties tonen om het te ondersteunen! Onze vrienden van de Thin Lizzy Tribute-band Roisin Dubh zullen supporten! Tickets zijn nu verkrijgbaar op de website van de locatie!

Lees meer